Mitraillette deluxe, crispy pork, sauce Maison & whisky-soda
40min
•Next Level
Wat heb je nodig?
1 stokbrood
1 klont boter + flinke scheut arachide olie om te bakken
4 varkensspieringen
Peper en zout
3 schaaltjes met eiwit, bloem en panko
2 matjes cressonnette, gewassen
4 grote zoetzure augurken in schijfjes
Sauce Maison:
Mayonnaise:
1 ei, 1 el mosterd, zwarte peper tellicherry, zout
sap van 1 citroen, 250 arachide olie
mengen en in een hoge maatbeker van bodem naar boven opmixen
Daaraan toevoegen:
1 grote sjalot, fijn gesneden
5 el harissa ( verse homemade ), recept op website
1 kleine rode appel geraspt
1 kl curry poeder
2 teen look geraspt
rock salt
1 tl agave als je het graag wat zoeter wil
4-5 grote friet-patatten loskokend
frietketel met ossevet