Tapasbord met Iberico ham, Manchego en perzik

Favorieten

10min

Easy

Een snel en eenvoudig tapasbord recept vol met authentieke Spaanse smaken. Met Iberico ham, Manchego kaas en verse perzik.

Een snel en eenvoudig tapasbord recept vol met authentieke Spaanse smaken. Met Iberico ham, Manchego kaas en verse perzik.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

100 g Iberico Ham (Jamón Ibérico)
100 g Manchego Kaas (Queso Manchego)
3 verse witte nectarines
5 appelkappertjes
1 eetlepel extra vierge olijfolie
Versgemalen peper en zout naar smaak
2 sneden geroosterd volkorenbrood
Sap van een halve citroen

100 g Iberico Ham (Jamón Ibérico)
100 g Manchego Kaas (Queso Manchego)
3 verse witte nectarines
5 appelkappertjes
1 eetlepel extra vierge olijfolie
Versgemalen peper en zout naar smaak
2 sneden geroosterd volkorenbrood
Sap van een halve citroen

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snijd de Iberico ham en Manchego kaas in fijne plakjes, en de witte nectarines in kwartjes.

Schik de ham en kaas artistiek op een ruim tapasbord, voeg de nectarines en kappertjes toe.

Druppel de olijfolie over de ingrediënten en kruid af met versgemalen peper en zout.

Serveer het tapasbord met geroosterd volkorenbrood en een halve citroen erbij. De presentatie hoeft niet perfect te zijn – het gaat om de smaak!

Social

Make eat share tag