Snij de tomaten en de gele paprika in kleine blokjes en doe in een kom. Pers wat limoensap uit boven de kom en rasp er wat zeste over. Snij daarna de chilipeper in twee, haal er de zaadjes uit, snij in hele kleine stukjes en voeg toe.
Snij de koriander fijn. Tip: bij koriander zit de meeste smaak in de takjes, laat die er dus zeker bij. Meng ze daarna onder de blokjes tomaat.
Snij de avocado in twee en haal er de pit uit. Snij ook deze in kleine blokjes en voeg ze daarna bij de tomaatjes.
Snij daarna een (kleine) rode ajuin in kleine stukjes en voeg ook bij de salsa. Daarna mag er een goede scheut olijfolie bij de mengeling.
Doe de zure room, olijfolie, look en peper en zout in een kommetje en meng goed onder elkaar. Daarna mag er ook nog sweet chili saus bij.
Kruid de onglet met peper en zout en wrijf in met olijfolie. Zorg dat je pan écht heet is en leg daarna het vlees erop.
Verwarm de wraps in een antikleefpan. Dek de pan af met zilverpapier (een deksel kan ook, maar dan wordt er meer vocht vastgehouden).
Nu is het tijd om de wraps te maken. Strooi de cheddar kaas in de pan en laat de kaas smelten. Leg de wrap erbovenop en laat even bakken tot de kaas crispy is. Leg op een plank en bak de andere wraps op dezelfde manier. Verdeel er de zure room over en de salsa. Snij daarna het vlees in reepjes en verdeel dat ook over de wraps. Als je wil kan je er cheddar over raspen. Afwerken met koriander. Nog even oprollen en dan smuller maar, amigos!