Voorbereiding van de kip: Bak de kippenschnitzels in de Philips Airfryer Dual Basket op 200°C gedurende 10 minuten. Snijd ze vervolgens doormidden en zet apart.
Citrus krieltjes en broccolini: Meng in een kom de gestoomde krieltjes met de gehalveerde broccolini, fijngehakte ingelegde citroen, olijfolie, knoflookpoeder, peper en zout. Plaats dit mengsel in het kleinere mandje van de Airfryer.
Nduja-tomatensaus: Snijd de Nduja in blokjes en bak deze 5 minuten op 200°C in een bakaccessoire van de Airfryer samen met fijngehakte knoflook, ui en oregano. Voeg daarna de in blokjes gesneden tomaten en het blik tomatenblokjes toe. Kruid met oregano en grof gehakte basilicum en meng goed.
Kip-parmezaan samenstellen: Plaats de gebakken kippenschnitzels in de saus, bedek met plakjes mozzarella, strooi er Parmezaanse kaas over en voeg de tros kerstomaatjes toe.
Finale bereiding in de dual basket: Zet het mandje met de krieltjes en broccolini in de Airfryer en stel in op 180°C voor 20 minuten. Plaats tegelijkertijd de kip met de saus in het andere mandje en bak dit op 200°C gedurende 15 minuten. Druk op start en het hele gerecht wordt gelijktijdig bereid.
Serveren: Verdeel de citrus krieltjes en broccolini over de borden en serveer de kip-parmezaan met de gegratineerde kaas en tomatensaus ernaast.