Pizza wafel

Favorieten

20min

Easy

Al het beste van een pizza, maar dan afgebakken in een wafelijzer! Pizzadeeg, tomatensaus, basilicum, vleesbrood en smeltende kaaaaaaassssss.

Al het beste van een pizza, maar dan afgebakken in een wafelijzer! Pizzadeeg, tomatensaus, basilicum, vleesbrood en smeltende kaaaaaaassssss.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

1 bol pizza deeg (recept deeg)
500 ml dikke tomatensaus (recept saus)
2-3 zakjes geraspte mozzarella
2 pakjes vleesbrood Strasbourg
1 bot basilicum
150 g trostomaten
Olijfolie

1 bol pizza deeg (recept deeg)
500 ml dikke tomatensaus (recept saus)
2-3 zakjes geraspte mozzarella
2 pakjes vleesbrood Strasbourg
1 bot basilicum
150 g trostomaten
Olijfolie

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snij het vleesbrood fijn.

Snij basilicum fijn.

Rol het pizza deeg dun uit.

Snij er cirkels uit en rol elke cirkel deeg nog fijner uit met wat bloem.

Besmeer die dan met de tomatensaus.

Bestrooi met vleesbrood, basilicum en dan geraspte kaas.

Leg er een andere cirkel pizza deeg op en bak 3 min in wafelijzer op medium warmte.

Doe open, strooi er geraspte kaas over en laat nog even goudbruin bakken.

Werk af met wat olijfolie, grof gesneden basilicum en trostomaatjes in stukjes gesneden. Bak de rest van de pizza’s op dezelfde manier af.

Serveer onmiddellijk.

Social

Make eat share tag