Vegetarische burger op stoemp met spiegelei

Favorieten

30min

Easy

Vegetarische burger op een aardappel stoemp met spiegelei. Ontdek mijn recept met deze groenteburger, ideaal voor het hele gezin.

Vegetarische burger op een aardappel stoemp met spiegelei. Ontdek mijn recept met deze groenteburger, ideaal voor het hele gezin.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

4 groenteburgers van Iglo Green Cuisine
4 hoeve eieren
Klontje boter
800 g bloemige aardappelen
80 g boter
100 ml warme melk
Peper, zout, muskaatnoot
125 g fijngesneden witte kool of spitskool
8 sneetjes Cheddar kaas

4 groenteburgers van Iglo Green Cuisine
4 hoeve eieren
Klontje boter
800 g bloemige aardappelen
80 g boter
100 ml warme melk
Peper, zout, muskaatnoot
125 g fijngesneden witte kool of spitskool
8 sneetjes Cheddar kaas

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Warm de oven voor op 210°. Schil de aardappelen en stoom ze .

Leg de groenteburgers op een bakplaat met bakpapier en bak ze 20 min tot ze mooi gekleurd en krokant zijn leg op de laatste minuut de kaas erop om te smelten.

Stamp de aardappelen met de boter, melk en kruiden, proef, kruid bij en meng er nu de witte kool onder

Bak 4 spiegeleitjes in de boter.

Dresseer een hoopje puree met daarop de groenteburger en gesmolten kaas. Werk af met het spiegeleitj. Aan tafel iedereen!

Social

Make eat share tag