Vol-au-vent schotel met bladerdeegkorst

Favorieten

1u30

Een vol au vent maar dan met bladerdeeg korst erop ! Een megaschotel om midden op tafel te zetten.

Een vol au vent maar dan met bladerdeeg korst erop ! Een megaschotel om midden op tafel te zetten.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal:

1 hoevekip
2 uien
5 kruidnagels
tijm of laurier
pezo
3 wortels
1 prei
50 g boter
60 g bloem
100 ml room
250 g diepvries erwten
2 vellen bladerdeeg

1 hoevekip
2 uien
5 kruidnagels
tijm of laurier
pezo
3 wortels
1 prei
50 g boter
60 g bloem
100 ml room
250 g diepvries erwten
2 vellen bladerdeeg

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Halveer de paddenstoelen.

Doe ze in een steelpan met boter, citroen, pezo en water.

Dek af met boterpapier.

Laat 5 minuten sudderen.

Social

Make eat share tag