Doe de eierdooiers in een grote kom.
Voeg de kokosbloesemsuiker en de maïzena toe.
Splijt het vanillestokje, schraap de zaadjes eruit en voeg ze toe.
Voeg de stevia en de ahornsiroop toe.
Roer goed met een klopper. Is de mengeling te dik, voeg dan een scheutje van de afgemeten amandelmelk toe.
Breng de amandelmelk in een andere pot aan de kook.
Voeg de mengeling in een keer toe en roer goed. Neem de pot van het vuur en blijf flink roeren. Zet even op het vuur tot het ploft en dan weer stevig roeren, anders krijg je een omelet. Voeg eventueel wat kurkuma toe voor de gele kleur.
Doe de helft van de vanillepudding in een spuitzak.
Roer de chocolade door de andere helft van de warme pudding tot de chocolade gesmolten is en je chocoladepudding hebt. Doe de chocoladepudding in een andere spuitzak.
Spuit afwisselend laagjes vanille- en chocoladepudding in de glazen.
Laat de pudding opstijven in de koelkast.
Maak een smiley met een paar chocoladedruppels en cashewnoten.