Glutenvrije nectarine-pruimen brownie

Favorieten

60min

Easy

Makkelijke gezonde tussendoortjes of een ontbijt is altijd een goed idee! Deze brownie is echt supermakkelijk.

Makkelijke gezonde tussendoortjes of een ontbijt is altijd een goed idee! Deze brownie is echt supermakkelijk.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 6P

2 eieren
85 g kokosbloesemsuiker
Merg van 1 vanillestok
200 g amandelpoeder
50 g cacaopoeder
1 tl bakpoeder
Snuifje zout
125 ml melk
100 ml gesmolten kokosolie

Citroentijm-honing:
2 takken verse tijm
1 lange zeste v citroen
150 ml honing

Nectarines, abrikozen, pruimpjes of mirabelles naar keuze om bovenste laag te bedekken

2 eieren
85 g kokosbloesemsuiker
Merg van 1 vanillestok
200 g amandelpoeder
50 g cacaopoeder
1 tl bakpoeder
Snuifje zout
125 ml melk
100 ml gesmolten kokosolie

Citroentijm-honing:
2 takken verse tijm
1 lange zeste v citroen
150 ml honing

Nectarines, abrikozen, pruimpjes of mirabelles naar keuze om bovenste laag te bedekken

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Klop de vanille, eieren en suiker tot dik bleek schuim (drietal min ).

Roer de amandelbloem, het bakpoeder en cacaopoeder los in een kom zodat er geen klonters meer zijn en giet de melk en kokosolie bij het eierschuim, meng kort en krachtig zodat alle klonters eruit zijn.

Giet in een ingevette bodem of in bakpapier in het bakaccessoire.

Snij fruit doormidden en haal pit eruit, leg met snijkant naar boven en leg de oppervlakte mooi vol.

Verwarm je oven voor op 180° voor 2 min.

Bak 35 à 40 min aan 160°, laat afkoelen.

Druppel er de tijm-citroen honing over, enjoy!

Social

Make eat share tag