Pesto eggs toast

Favorieten

15min

Easy

Man dit is lekker! Een zalige toast met versgebakken pesto en eieren! Zo simpel en snel gefikst. Ontdek het recept hier!

Man dit is lekker! Een zalige toast met versgebakken pesto en eieren! Zo simpel en snel gefikst. Ontdek het recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 2P

2 sneden volkorenbrood
2 eieren
Olijfolie
1 rijpe avocado
1 tl Chiliflakes
Extra basilicum voor on top

Pesto:
300 g blaadjes basilicum
150 g verse Parmezaan geraspt
80 g geroosterde pijnboompitten
Sap van 1 citroen
1 teen look
Peper en zout
6 el olijfolie
100 ml water

2 sneden volkorenbrood
2 eieren
Olijfolie
1 rijpe avocado
1 tl Chiliflakes
Extra basilicum voor on top

Pesto:
300 g blaadjes basilicum
150 g verse Parmezaan geraspt
80 g geroosterde pijnboompitten
Sap van 1 citroen
1 teen look
Peper en zout
6 el olijfolie
100 ml water

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Mix alle ingrediënten voor de pesto samen, het mag zeker nog wat grof zijn

Doe 1 el pesto per persoon in een pan, roer wat open en breek hierover een eitje bak zoals je een sunny side up bakt.

Toast je brood en beleg met fijne sneetjes avocado, doe het pesto eitje erover met zeker alle pesto van uit de pan. 🙂

Werk af met basilicum, olijfolie en chiliflakes.

Social

Make eat share tag