Bereid de gebakken appel: Snijd de appels in kleine blokjes.
Verhit een beetje kokosolie in een pan en voeg de appelblokjes en kaneel toe.
Bak tot de appels goudbruin en licht gecarameliseerd zijn. Zet opzij.
Maak de overnight oats: Meng de helft van de gebakken appel met de havermout, plantaardige melk, yoghurt en agavesiroop.
Verdeel het mengsel over glazen of kommetjes, dek af en zet een nacht in de koelkast.
Bereid de kokoscrumble: Meng de kokosrasp, agavesiroop, kokosolie en een snufje zout in een kom.
Spreid het mengsel uit op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Bak 10 minuten in een voorverwarmde oven op 165°C, tot het goudbruin is. Laat afkoelen en bewaar in een afgesloten pot.
Serveer: Werk de overnight oats ’s ochtends af met een extra lepel plantaardige yoghurt, de overige gebakken appel en de kokoscrumble.
Serveer direct en geniet!