The butcher’s barbecue met Hendrik Dierendonck en daiquiri op Hannah’s wijze

Favorieten

cocktail: 24u bbq: 45min

Easy

Echte mannen houden van donkere rum, en ik ook. 🙂

Echte mannen houden van donkere rum, en ik ook. 🙂
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: cocktail: 1P bbq: 10P

5 cl donkere rum
3 cl vers limoensap
2 cl suikersiroop van kokos en getoast venkelzaad
ijsblokken
limoenschijfjes

siroop met kokos en venkelzaad :
1 el geroosterde venkelzaadjes
500 gr. suiker
500 ml water

5 cl donkere rum
3 cl vers limoensap
2 cl suikersiroop van kokos en getoast venkelzaad
ijsblokken
limoenschijfjes

siroop met kokos en venkelzaad :
1 el geroosterde venkelzaadjes
500 gr. suiker
500 ml water

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Siroop: Suiker en water kort opkoken, kokosrasp en venkelzaad toevoegen, 24 u laten infuseren, doorzeven.

Alle ingrediënten 15 sec shaken.

Strainen (doorzeven ) in een tumblerglas

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.