Gekonfijte look: Snijd de bovenkant van de knoflookbol af, besprenkel met een eetlepel olijfolie, peper en zout. Wikkel in aluminiumfolie en bak gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven op 190°C. Laat afkoelen. Knijp de knoflook uit in een kommetje, kruid met peper en zout, voeg olijfolie toe en plet goed. Smeer dit mengsel op het in sneetjes gesneden stokbrood, strooi er rozemarijn over en rasp de Parmezaanse kaas erboven. Bak 6-7 minuten goudbruin.
Snijd de rode ui, abrikozen en jonge uien fijn. Meng ze in een kom met de geitenkaas, peper en zout. Meng alles goed door elkaar. Leg het op een vel bakpapier en rol het stevig op tot een rol. Plaats de rol 1 uur in de koelkast.
Strooi de geroosterde amandelschilfers, grof gehakte pecannoten, pistachenoten op een plaat. Rol de geitenkaasrol in de gehakte noten totdat hij gelijkmatig bedekt is. Druk de noten goed aan. Druppel honing over de geitenkaasrol en bestrooi het geheel met tijmblaadjes.
Leg de geitenkaasrol op een plank en plaats de eerder gebakken lookbroodjes ernaast.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.