Zachtgekookt eitje met regenboogsoldaatjes

Favorieten

10min

Easy

De eitjes versierd met muts en smiley. Groenten en brood gestapeld. Ideaal vieruurtje, groentjes doppen! Ontdek het volledige recept hier!

De eitjes versierd met muts en smiley. Groenten en brood gestapeld. Ideaal vieruurtje, groentjes doppen! Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 2P

2 hoeve eitjes op kamertemperatuur
1 dikke snee bruin brood
1 stuk paarse en witte wortel
1 stuk gele en rode paprika
stuk komkommer

2 hoeve eitjes op kamertemperatuur
1 dikke snee bruin brood
1 stuk paarse en witte wortel
1 stuk gele en rode paprika
stuk komkommer

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Prik met een speld een gaatje in de bolle kant van het ei (om barsten tegen te gaan).

Kook de eitjes gedurende 3 à 4 minuten, afhankelijk van de grootte.

Verfris onder koud water.

Snij enkele dikke sneden bruin brood en rooster.

Schil de witte en de paarse wortel en snij ze in evenlange balkjes.

Snij ook de rode en de gele paprika en de komkommer in evenlange balkjes.

Schik de groentenbalkjes als hashtags op een plank.

Snij het geroosterd brood in soldaatjes en stapel ook in een 2e torentje.

Serveer met de gekookte eitjes.

Social

Make eat share tag