BODEM : Doe alles voor de korst in een cutter, mix tot het geheel plakkerig samenhangt. Doe de helft van het mengsel in taartvorm van 28 cm en druk goed plat. Om de zijkanten te bekleden, neem je telkens een hoopje, druk tot een worstje en duw tegen de zijkanten, druk goed aan. Bekleed iets hoger dan de bovenrand. Bak 15 min in een voorverwarmde oven van 170°. Laat afkoelen.
VULLING : Doe de maizena, rietsuiker en vanille in een steelpan. Wrijf er de klonters uit. Voeg melk toe. Zet op een laag vuur, roer constant tot je een dikke gladde pudding krijgt, giet over in een kom, bedek met plastiekfolie en laat afkoelen.
Open het blik kokosmelk, scheid het opgesteven gedeelte van het vloeibare. Doe de opgesteven kokosroom in een koude kom en klop luchtig met 1 el bloemsuiker. Roer de pudding eens stevig onder elkaar tot je weer gladde massa bekomt. Meng dit onder de afgekoelde pudding.
TOPPING EN BODEM Bestrijk de bodem met de gesmolten chocolade. Snij de bananen in schijfjes, doe er de agavesiroop, citroensap en limoenzeste bij. Beleg de bodem met en deel van de schijfjes. Verdeel de vulling er gelijkmatig over. Verdeel de rest van de bananen erover.