Limoncello Meringue Tiramisu

Favorieten

35min

Next Level

Wil je zelf aan de slag met limoncello Meringue Tiramisu? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met limoncello Meringue Tiramisu? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

100 ml citroensap
150 ml limoncello
4 dooiers
2 el suiker
Zeste van 1 limoen
250 g mascarpone op kamertemperatuur
8 boudoirs
100 g fijne suiker
100 g eiwit

100 ml citroensap
150 ml limoncello
4 dooiers
2 el suiker
Zeste van 1 limoen
250 g mascarpone op kamertemperatuur
8 boudoirs
100 g fijne suiker
100 g eiwit

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Dop de boudoirs in de mengeling van citroen en limoncello en verdeel in de glazen.

Verdeel de rest van de citroenmengeling in de glaasjes.

Klop de dooiers op met de zeste van citroen en giet er de suiker bij.

Klop op tot dik schuim.

Klop mascarpone los en meng onder het eiermengsel, verdeel in de glazen.

Klop het eiwit met de suiker zeer stijf gedurende een 8-tal minuten.

Verdeel met schwung over de glazen en brand ze af met bunsenbrander.

Dien op.

Social

Make eat share tag