Salade met geitenkaas, vijg en honingnootjes

Favorieten

20min

Easy

Wil je zelf aan de slag met salade met geitenkaas, vijg en honingnootjes? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met salade met geitenkaas, vijg en honingnootjes? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

400 g rucola salade, gewassen en gezwierd
400 g harde geitenkaas
150 g pecan noten
70 g honing
8 rijpe vijgen
100 ml balsamico azijn
200 ml zachte extra virgin olijfolie
Zwarte peper van de molen
1 rode ui

400 g rucola salade, gewassen en gezwierd
400 g harde geitenkaas
150 g pecan noten
70 g honing
8 rijpe vijgen
100 ml balsamico azijn
200 ml zachte extra virgin olijfolie
Zwarte peper van de molen
1 rode ui

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Verdeel de sla over de borden of op een schotel.

Snij de ajuin fijn, doe in een kom en meng azijn eronder, laat even staan.

Snij de vijgen doormidden en leg op de sla.

Verdeel de kaas in 4 porties en verkruimel erover.

Doe de pecannoten in een antikleefpan en laat 5 min roosteren zonder vetstof, roer er de honing bij en laat nog 2 à 3 min opwarmen en verdeel over de borden.

Roer ook de olijfolie onder de ui en azijn en verdeel over de salades.

Dien onmiddellijk op.

Social

Make eat share tag