Rauwe mosselen met Hierbas en ajuin avocado salsa

Favorieten

15-20min

Easy

Een verrassend aperitief met rauwe mosselen op smaak gebracht met Hierbas de Ibiza, avocado en tomaten. Perfect voor een zomerse avond!

Een verrassend aperitief met rauwe mosselen op smaak gebracht met Hierbas de Ibiza, avocado en tomaten. Perfect voor een zomerse avond!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

24 rauwe mosselen 3 tomaten 1 avocado 1 ui Enkele takjes platte peterselie Hierbas de Ibiza Peper Fleur de sel

24 rauwe mosselen 3 tomaten 1 avocado 1 ui Enkele takjes platte peterselie Hierbas de Ibiza Peper Fleur de sel

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Open de mosselen en maak het voetje los. Gooi de dekseltjes weg.

Ontvel en ontpit de tomaten.

Snij de tomaten, de avocado en de ui in piepkleine stukjes en meng met de fijngehakte peterselie.

Druppel een beetje Hierbas de Ibiza op de mosselen en leg er dan voorzichtig wat van het avocadomengsel op. Werk af met peper en fleur de sel.

Social

Make eat share tag