Pizza bianca

Favorieten

25min

Easy

Pizza bianca by Luca Fabozzi, extra cheesy met mozzarella, burrata en parmiggiano, afgewerkt met saliepesto! Ontdek het nieuwe recept.

Pizza bianca by Luca Fabozzi, extra cheesy met mozzarella, burrata en parmiggiano, afgewerkt met saliepesto! Ontdek het nieuwe recept.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4-6P

750 g pizzadeeg
300 g Italiaanse zongedroogde tomaten
200 g mozzarella
Verse basilicum
450 g burrata
300 g salieblaadjes
Parmigiano
1 lookteentje
Zonnebloempitten
Citroensap

750 g pizzadeeg
300 g Italiaanse zongedroogde tomaten
200 g mozzarella
Verse basilicum
450 g burrata
300 g salieblaadjes
Parmigiano
1 lookteentje
Zonnebloempitten
Citroensap

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Voor deze pizza hebben we 750 g pizzadeeg nodig.

Olie de ovenslee waarin je de pizza gaat bakken.

Open de pizza en plaats het deeg in de slee.

Druppel er wat olijfolie op en leg de zongedroogde tomaten erop.

Snij de mozzarella en leg het op de pizza.

Bak het voor 9 min ongeveer op 250°C.

Maak intussen een pesto van salie: crush 300g salie met 5g zonnebloempitjes, een lookteentje, parmigiano, olijfolie en een beetje citroensap.

Na het bakken leg je er de pesto en de burrata op.

Snij ze in stukken en smakelijk!

Social

Make eat share tag