Pesto Omelet met Feta en Spinazie uit de Oven

Favorieten

15min

Easy

Een snelle en gemakkelijke pesto omelet met feta en spinazie uit de oven. Ideaal voor het hele gezin, weinig voorbereidingstijd en smaakvol!

Een snelle en gemakkelijke pesto omelet met feta en spinazie uit de oven. Ideaal voor het hele gezin, weinig voorbereidingstijd en smaakvol!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

6 eitjes
3 el pesto
125 g spinazie
2 el geraspte Parmezaanse kaas
1 gele paprika, in stukjes
1 grote tomaat, in stukjes
1 blokje feta, verkruimeld
Peper en zout van de molen
Olijfolie (voor invetten)

6 eitjes
3 el pesto
125 g spinazie
2 el geraspte Parmezaanse kaas
1 gele paprika, in stukjes
1 grote tomaat, in stukjes
1 blokje feta, verkruimeld
Peper en zout van de molen
Olijfolie (voor invetten)

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Voorverwarmen: Verwarm de oven voor op 200°C.

Voorbereiden: Sprenkel wat olijfolie in een gietijzeren pan of ovenschaal en bedek deze met bakpapier.

Groenten toevoegen: Verdeel de spinazie, tomaat en gele paprika gelijkmatig over de bodem van de pan of ovenschaal.

Eimengsel maken: Klop de eitjes op met een handmixer en voeg de pesto, Parmezaanse kaas en de helft van de verkruimelde feta toe. Breng op smaak met peper en zout.

Samenstellen: Giet het eimengsel over de groenten in de pan of ovenschaal. Meng alles lichtjes door elkaar en verkruimel de rest van de feta eroverheen.

Bakken: Plaats de pan of ovenschaal in de voorverwarmde oven en bak het gerecht ongeveer 20-25 minuten, of totdat de omelet stevig en goudbruin is.

Serveren: Serveer eventueel met een frisse salade naar keuze.

Social

Make eat share tag