Pasta met groene saus van broccoli en kruiden

Favorieten

20min

Easy

Wil je zelf aan de slag met pasta met groene saus van broccoli en kruiden? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met pasta met groene saus van broccoli en kruiden? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

500 g pasta – trafilata al bronzo
1 grote broccoli met stam
3 tenen look
1 handvol basilicum
1 handvol dille
1 handvol bieslook
1 handvol platte peterselie
150 g verse geitenkaas
1 kl Peper
1 tl zout
2 el olijfolie
Sap van een citroen

Afwerking:
Lente-ui
Parmezaan
Kerstomaatjes

500 g pasta – trafilata al bronzo
1 grote broccoli met stam
3 tenen look
1 handvol basilicum
1 handvol dille
1 handvol bieslook
1 handvol platte peterselie
150 g verse geitenkaas
1 kl Peper
1 tl zout
2 el olijfolie
Sap van een citroen

Afwerking:
Lente-ui
Parmezaan
Kerstomaatjes

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Kook genoeg water met een snuifje zout.

Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.

Snij de look in schijfjes en de broccoli in kleine bloempjes.

Voeg de laatste 5 min van de kooktijd van pasta de broccoli en look eraan toe, laat alles gaar koken.

Zet het vuur af en haal met een schuimspaan de broccoli en look uit het water.

Mix samen in blender met kruiden, citroen, olie, kaas, peper en zout.

Giet de pasta af en meng de ‘green sauce’ eronder, werk af met garnituur.

Social

Make eat share tag