Pannenkoekspiesjes met Framboos

Favorieten

30min

Easy

Ontdek hoe je feestelijke pannenkoekspiesjes met frambozen maakt, een heerlijke en leuke traktatie voor jong en oud!

Ontdek hoe je feestelijke pannenkoekspiesjes met frambozen maakt, een heerlijke en leuke traktatie voor jong en oud!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 2P

500 ml melk
4 eieren
20 g suiker
10 g vanillesuiker
2 g zout
240 g bloem
2 el olie
500 g frambozen
50 g suiker
50 ml water
250 g zure room

500 ml melk
4 eieren
20 g suiker
10 g vanillesuiker
2 g zout
240 g bloem
2 el olie
500 g frambozen
50 g suiker
50 ml water
250 g zure room

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Meng alle ingrediënten voor het pannenkoekendeeg snel en gemakkelijk in een blender of met een mixer. Dit geeft je extra tijd om een oogje in het zeil te houden bij de kinderen.

Laat het pannenkoekendeeg een halfuur rusten en zeef het daarna.

Bak de pannenkoeken aan beide kanten op matig vuur en stapel ze op een bord.

Verwarm de frambozen, suiker en water op een zacht vuurtje. Kook het geheel kort en mix het tot een heerlijke coulis.

Leg twee pannenkoeken op een bord en besmeer ze met zure room en een beetje frambozencoulis. Bewaar wat coulis voor de finishing touch.

Rol de pannenkoeken stevig op en snijd ze in plakjes van twee centimeter.

Rijg de pannenkoekenrolletjes op twee satéstokjes en giet de overgebleven coulis eroverheen.

Social

Make eat share tag