Peperkoek gingerman in love

Favorieten

1u koelkast / 30min

Wil je zelf aan de slag met deze peperkoeken gingerman in love? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met deze peperkoeken gingerman in love? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal:

280 g bloem
1 snuif bakpoeder
100 g zachte boter
100 g kinnekes suiker (blonde)
80 g honing
1 ei
0.5 thl gedroogd gemberpoeder
0.5 thl kaneel
0.5 thl muskaatnoot
snuifje zout
1 eetlepel cacaopoeder

280 g bloem
1 snuif bakpoeder
100 g zachte boter
100 g kinnekes suiker (blonde)
80 g honing
1 ei
0.5 thl gedroogd gemberpoeder
0.5 thl kaneel
0.5 thl muskaatnoot
snuifje zout
1 eetlepel cacaopoeder

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Suiker, honing , boter , kruiden en bakpoeder mengen.

Ei en bloem toevoegen.

Inpakken in plastiekfolie.1 uur in koelkast laten opstijven.

Uitrollen tot +- 4 mm.

Vormpjes uitsteken of -snijden en op bakplaat leggen.

15-20 min afbakken op 170° in voorverwarmde oven.

Laten afkoelen.
Versieren met icing (bloemsuiker met druppeltje eiwit en eetbare kleurstof).

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.