Pannenkoeken met sinaasappelsaus

Favorieten

25min

Easy

De havermout in dit recept geeft de pannenkoeken een aangename textuur!

De havermout in dit recept geeft de pannenkoeken een aangename textuur!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 8 stuks

Pannenkoeken:
160 g zelfrijzende bloem (of gewone bloem met 1 tl bakpoeder )
45 g havermout
1 el rietsuiker
1 pakje vanillesuiker
1 snuifje zout
500 ml melk
1 ei
2 el zonnebloemolie, plus extra om te bakken

Sinaasappelsaus:
1 liter vers geperst sap van wijnappelsienen, appelsienen of mandarijnen
4 el rietsuiker
1 vanillestok

Pannenkoeken:
160 g zelfrijzende bloem (of gewone bloem met 1 tl bakpoeder )
45 g havermout
1 el rietsuiker
1 pakje vanillesuiker
1 snuifje zout
500 ml melk
1 ei
2 el zonnebloemolie, plus extra om te bakken

Sinaasappelsaus:
1 liter vers geperst sap van wijnappelsienen, appelsienen of mandarijnen
4 el rietsuiker
1 vanillestok

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Mix alle ingrediënten in de blinder, minimum 2 min. Laat het sap, de suiker en het vanillemerg voor de helft inkoken. Bak de pannenkoeken en dien op met de saus.

Social

Make eat share tag