No bake brownies :)

Favorieten

1u15

Easy

Geniet van dit zalig en gezond tussendoortje! Dit recept van Sofie Dumont is eenvoudig te maken en zonder een oven.

Geniet van dit zalig en gezond tussendoortje! Dit recept van Sofie Dumont is eenvoudig te maken en zonder een oven.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 14 stuks

270 g choco ( recept )
120 ml kokosbloesemsiroop biotona
220 g amandelpoeder
80 g hazelnoten, fijngehakt
300 g gesmolten chocolade (min 70 % cacao )
pistachenoten, grof gehakt
2 el gojibessen
snuifje fleur de sel

270 g choco ( recept )
120 ml kokosbloesemsiroop biotona
220 g amandelpoeder
80 g hazelnoten, fijngehakt
300 g gesmolten chocolade (min 70 % cacao )
pistachenoten, grof gehakt
2 el gojibessen
snuifje fleur de sel

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Meng de choco, amandelpoeder, hazelnoten en kokosbloesemsiroop onder elkaar. Schep er ballen van en laat 1 u opstijven in de koelkast. Dompel in gesmolten chocolade (niet te warm ) en leg op plaat met bakpapier. Bestrooi met pistachenoten, gojibessen en fleur de sel. Laat opstijven en bewaar in de koelkast.

Social

Make eat share tag