Vulling bereiden
Hak de ui en knoflook fijn en bak ze glazig in een klontje boter. Kruid met peper en zout.
Snijd de prei, cavolo nero en boerenkool fijn en bak ze mee tot ze zacht zijn.
Hak de spinazie fijn en voeg deze toe aan de pan.
Voeg het kalfsgehakt en de mascarpone toe en bak nog ongeveer 5 minuten, tot alles goed gemengd en gaar is. Proef en kruid indien nodig bij.
Laat de vulling even afkoelen.
Cannelloni vullen
Doe het afgekoelde mengsel in een spuitzak en vul de cannelloni ermee.
Leg de gevulde cannelloni in een ingevette ovenschaal.
Bechamelsaus bereiden
Bereid de bechamelsaus volgens het recept (LINK)
Hak de kervel fijn en meng deze samen met de geraspte gruyère door de saus.
Gratineren
Giet de bechamelsaus over de gevulde cannelloni.
Snijd de scamorza in plakjes en leg deze bovenop de schotel.
Bak de schotel gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven op 190°C, tot de kaas mooi gegratineerd is.
Serveren
Werk af met extra kervel en serveer direct.