Paasbrood

Favorieten

1u30

Easy

Luca Fabozzi bakt de echte Casatiello Napoletano, een Paas brood met eieren, pikante salami, mortadella en pecorino, ideaal voor de brunch.

Luca Fabozzi bakt de echte Casatiello Napoletano, een Paas brood met eieren, pikante salami, mortadella en pecorino, ideaal voor de brunch.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 6p

850 g deeg
200 g zachte kaas
150 g pecorino romano
200 g salame Napoli (picante salami)
200 g mortadella
Zwarte peper
3 eieren
20 g smout (varkensvet)

850 g deeg
200 g zachte kaas
150 g pecorino romano
200 g salame Napoli (picante salami)
200 g mortadella
Zwarte peper
3 eieren
20 g smout (varkensvet)

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snij de zachte kaas, mortadella en salami in kleine blokjes. Kook de eieren en laat ze afkoelen.

Open je pizza met een beetje semola. Verdeel alle ingrediënten over het deeg. Verbrokkel de gekookte eieren erop en voeg de geraspte pecorino toe. Rol het deeg op en zorg ervoor de salami en kaas mooi verdeeld is. Sluit het deeg als een cirkel

Doe wat smout of boter in de bakvorm en leg het deeg erin. Laat het 2 uur rusten/fermenteren. Bakken op 180°C voor 45 min + 15min afgedekt.

Social

Make eat share tag