Kruidenbroodjes: Doe alle ingrediënten voor de kruidenolie (olijfolie, bieslook, rozemarijn, knoflook, zeezout, witte peper) in een blender en mix fijn.
Borstel de kruidenolie over de opengesneden broodjes.
Bak de broodjes 15-20 minuten op 195°C tot ze mooi bruin en krokant zijn.
Geitenkaashapjes: Snijd de ui fijn en stoof deze in de olijfolie.
Voeg de grof gehakte pecannoten en de miso toe en laat even bakken tot het licht gekarameliseerd is. Laat afkoelen.
Voeg dit mengsel samen met de chipotle flakes toe aan de geitenkaasjes in een kom en meng alles goed.
Vorm het mengsel tot een platte bol die de vorm heeft van een camembert en zet deze 1 uur in de koelkast.
Meng de rietsuiker en fijne suiker en strooi dit over het geitenkaasje.
Brand de suikerlaag met een bunzenbrander tot een krokant laagje.
Strooi de fijn gesneden bieslook over het geitenkaasje en serveer direct met de in stukken gesneden kruidenbroodjes.