Café de Paris kruidenboter

Favorieten

5min

Easy

Café de Paris kruidenboter, heerlijk op gegrild vlees bij de barbecue en ook op groenten, zoals asperges. Ontdek hier mijn Recept!

Café de Paris kruidenboter, heerlijk op gegrild vlees bij de barbecue en ook op groenten, zoals asperges. Ontdek hier mijn Recept!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 8p

250 g zachte boter
0.5 bot platte peterselie
0.5 bot dragon
1 kleine sjalot
1 teen look
10 g ansjovisfilets op olie
Sap van 0.5 citroen
1 el mosterd
1 kl currypoeder
1 tl tijmblaadjes
1 el kappertjes
0.5 bot bieslook
Peper en zout van de molen

250 g zachte boter
0.5 bot platte peterselie
0.5 bot dragon
1 kleine sjalot
1 teen look
10 g ansjovisfilets op olie
Sap van 0.5 citroen
1 el mosterd
1 kl currypoeder
1 tl tijmblaadjes
1 el kappertjes
0.5 bot bieslook
Peper en zout van de molen

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Doe de zachte boter in een kom. Snij alle verse kruiden fijn en voeg toe. Hak de kappertjes en ansjovis fijn en voeg toe. Snij sjalot en look fijn en voeg toe. Voeg alle andere ingrediënten toe en kruid met peper en zout. Meng alles onder elkaar, proef en kruid eventueel bij.

De boter is gebruiksklaar. Of je laat hem zacht of je verdeelt de boter op 2 velletjes boterpapier en rol ze op tot worstjes en stop ze in de koelkast of freezer. Eens opgesteven kan je er dan mooie ronde schijfjes van snijden.

Social

Make eat share tag