Overnight Snicker-Banana Oat Ontbijt met Pumpkin Spice

Favorieten

5min + 1 nacht rust

Easy

Een gezonde overnight Snicker-Banana Oat ontbijt met pumpkin spice, banaan, pindanoten en pure chocolade. Ideaal voor een drukke ochtend!

Een gezonde overnight Snicker-Banana Oat ontbijt met pumpkin spice, banaan, pindanoten en pure chocolade. Ideaal voor een drukke ochtend!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 1P

60 g Finse biologische havermout
175 ml ongezoete melk naar keuze (bijv. amandel- of haverdrink)
1 tl dadelsiroop
1 tl pumpkin spice (kruidenmix)
1 tl pindakaas
1 el pure pindakaas (voor topping)
1 kl grof gehakte pindanoten
0.5 banaan, in plakjes
1 el gesmolten pure chocolade (minimaal 79% cacao)

60 g Finse biologische havermout
175 ml ongezoete melk naar keuze (bijv. amandel- of haverdrink)
1 tl dadelsiroop
1 tl pumpkin spice (kruidenmix)
1 tl pindakaas
1 el pure pindakaas (voor topping)
1 kl grof gehakte pindanoten
0.5 banaan, in plakjes
1 el gesmolten pure chocolade (minimaal 79% cacao)

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Voorbereiding (avond tevoren): Doe de havermout, melk, dadelsiroop, pumpkin spice en pindakaas in een stevig glas of potje. Roer goed door zodat alles gelijkmatig is gemengd. Dek af en laat het een nachtje in de koelkast staan.

Ochtend: Smelt de pure chocolade au bain-marie of in de magnetron. Haal de havermout uit de koelkast, leg de plakjes banaan bovenop de havermout en giet de gesmolten chocolade eroverheen.

Afwerking: Strooi de gehakte pindanoten bovenop. Zet het glas desgewenst nog 5 minuten terug in de koelkast om de chocolade iets steviger te laten worden voor een ‘krak’ effect wanneer je erin duikt.

Schep door de lagen en geniet van de heerlijke combinatie van smaken en texturen.

Social

Make eat share tag