Aardbeien in chocolade en pistache

Favorieten

10min (+30min afkoelen)

Easy

Aardbeien met chocolade en pistachenoten, afgewerkt met zwarte peper. Snel, simpel, en onweerstaanbaar lekker!

Aardbeien met chocolade en pistachenoten, afgewerkt met zwarte peper. Snel, simpel, en onweerstaanbaar lekker!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4-6P

100 g pistachenoten
1 bakje aardbeien van 500 g
300 g donkere chocolade (min 70% cacao)
zwarte peper, vers van de molen

100 g pistachenoten
1 bakje aardbeien van 500 g
300 g donkere chocolade (min 70% cacao)
zwarte peper, vers van de molen

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Hak de pistachenoten grof en doe ze in een kommetje. Maak de aardbeien schoon met een droge doek of borsteltje. Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron. (Gebruik je de magnetron, roer dan regelmatig even om!)

Dompel de aardbeien in de gesmolten chocolade en draai ze in de pistachenoten. Doe er zwarte peper op en leg ze op een schaal. Laat 30 minuten opstijven in koelkast.

Social

Make eat share tag