Meng de yoghurt, look en kruiden goed onder elkaar en borstel er alle koteletjes goed mee in.
Zet ze één nacht in de koelkast, zodat de yoghurt en de kruiden goed in het vlees kunnen trekken voor een geweldig smaakvol resultaat.
Haal het vlees één uur voor je het gaat bakken uit de koelkast.
Snij de sjalot fijn en laat aanstoven in een klont boter.
Snij de gespoelde lente-ui op, snij ze in de helft en voeg toe met de gestoomde krieltjes en de erwten, verkruimel er wat tijm & laurier over en zet er een deksel op, laat 10 min sudderen.
Laat een klont boter in een pan schuimen en kleur de koteletjes erin aan, draai ze na een 3-tal min om of als als ze mooi gekleurd zijn en bak dan andere kant.
Serveer met de krieltjes en erwten.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.