Voor de bodem: cutter alle ingrediënten door elkaar, niet te fijn.
Verdeel de mengeling in een springvorm met cirkel bakpapier in en duw goed aan.
Bak 20 min. in een voorverwarmde oven van 170° en laat afkoelen.
Klop de slagroom op tot er zachte pieken ontstaan en hou koel opzij.
Schil de kiwi’s, snij ze in 4 en stoom ze 15 min. zacht.
Plet ze heel fijn tot moes en meng er de gesmolten kokosnootolie onder.
Klop de roomkaas los in een grote kom, klop er ook de kiwi-kokosnootolie en de agave onder met een klopper en spatel er dan voorzichtig de slagroom onder.
Giet het mengsel in de vorm en strijk glad.
Laat minimum 4 u opstijven in de koelkast.
Voor het ontvormen gebruik je een bunsenbrander waarmee je de zijkanten wat opwarmt waardoor de taart loskomt. Of snijd de taart voorzichtig met een fijn mes tegen de rand los.
Zet op een taartschotel en versier met de kiwi’s in schijfjes en in partjes gesneden.
Werk af met de kaarsjes.
Hieperdepiep, hoera !
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.