Gebakken langoesten en bullit de peix – Sangria Ibiza style

Favorieten

sangria: 15min gerecht: 30min

Next Level

De verse fruitmengeling geeft super veel smaak en een zalig vakantiegevoel!

De verse fruitmengeling geeft super veel smaak en een zalig vakantiegevoel!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 10P

0.5 l vers vruchtensap van banaan en sinaasappel
1 banaan
0.5 ananas
1 sinaasappel
1 appel
100 g rood fruit (frambozen, aardbei, …) geflambeerd met 10 cl cointreau
5 cl cointreau
5 cl brandy
5 cl martini
1 fles (droge) cava Brut

0.5 l vers vruchtensap van banaan en sinaasappel
1 banaan
0.5 ananas
1 sinaasappel
1 appel
100 g rood fruit (frambozen, aardbei, …) geflambeerd met 10 cl cointreau
5 cl cointreau
5 cl brandy
5 cl martini
1 fles (droge) cava Brut

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Schil het fruit indien nodig en snijd de banaan, sinaasappel, appel, ananas in kleine stukjes.

Verdeel een beetje hiervan over de glazen. De rest van het fruit mag in de karaf, welke je aanvult met ijsblokjes.

Voeg het vruchtensap en het rood fruit toe.

Best part: vul aan met cointreau, brandy en martini. Roer goed.

De glazen vullen doe je door eerst wat cava te verdelen over het fruit, en vervolgens aan te vullen met de rest van de sangria.

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.