Béarnaisesaus

Favorieten

15min

De Béarnaise, een lekkere saus voor bij een lekker stukje rood vlees en geliefd bij jong en oud. Ontdek hier het recept, smakelijk!

De Béarnaise, een lekkere saus voor bij een lekker stukje rood vlees en geliefd bij jong en oud. Ontdek hier het recept, smakelijk!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4 p

1x Hollandaise saus
1 bot verse dragon
100 ml witte wijnazijn

1x Hollandaise saus
1 bot verse dragon
100 ml witte wijnazijn

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Pluk de blaadjes dragon van de stugge takjes, leg in een potje en giet azijn erop, duw dragon er goed onder.

Bereid de Hollandaise saus. Knijp de blaadjes dragon lichtjes uit, snij ze fijn en roer ze onder de Hollandaise saus. Proef en kruid eventueel extra met peper en zout. Hou de saus warm in de bain-marie.

Social

Make eat share tag