Veggie martino

Favorieten

35min

Vegetarisch, zelfs vegan met veganaise en vegan ketchup. Dezelfde kruiden als de gewone versie en een basis van wortelen en kikkererwten.

Vegetarisch, zelfs vegan met veganaise en vegan ketchup. Dezelfde kruiden als de gewone versie en een basis van wortelen en kikkererwten.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal:

1 stokbrood
1 ajuin fijngesneden
2 à 3 zoetzure augurk in schijfjes

4 dikke jonge wortelen
320 g kikkererwten uit bokaal, gespoeld
1 tl kurkuma
3 tl hot sauce
3 el Worcestershire saus
2 el arachide olie
50 g tomatenconcentré
1 el mosterd
1 tl paprika poeder
2 el water
1 el verse mayonaise of veganaise als je vegan wil
Peper en zout
3 el (vegan) curry ketchup
2 kl curry poeder

1 stokbrood
1 ajuin fijngesneden
2 à 3 zoetzure augurk in schijfjes

4 dikke jonge wortelen
320 g kikkererwten uit bokaal, gespoeld
1 tl kurkuma
3 tl hot sauce
3 el Worcestershire saus
2 el arachide olie
50 g tomatenconcentré
1 el mosterd
1 tl paprika poeder
2 el water
1 el verse mayonaise of veganaise als je vegan wil
Peper en zout
3 el (vegan) curry ketchup
2 kl curry poeder

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Schil de wortels, snij ze in stukken en kook ze zacht met tl zout, giet af en laat afkoelen.

Doe alle ingrediënten samen in een cutter en laat tot een gladde maar stevige textuur cutteren, proef en kruid eventueel bij.

Smeer op je brood of toast en werk af met fijngesneden ajuin en augurk.

Social

Make eat share tag