Vegan glutenvrije chocolate chip cookies

Favorieten

10-12 stuks

Heerlijke guilty-free chocolate chip koekjes als tussendoortje of voor in de brooddoos. Ontdek het volledige recept hier!

Heerlijke guilty-free chocolate chip koekjes als tussendoortje of voor in de brooddoos. Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal:

200 g amandelbloem
45 g fijne kokosbloem
1 tl baking soda
1 tl fleur de sel
1 kl vanilla essence
60 ml kokosolie gesmolten, niet warm
60 ml ahornsiroop
1 handvol donkere chocolade druppels min 70%

200 g amandelbloem
45 g fijne kokosbloem
1 tl baking soda
1 tl fleur de sel
1 kl vanilla essence
60 ml kokosolie gesmolten, niet warm
60 ml ahornsiroop
1 handvol donkere chocolade druppels min 70%

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Meng alle droge ingrediënten in een kom.

Meng de siroop in de kokosolie met de vanille essence en voeg dit mengsel bij de droge ingrediënten, meng tot alles aan elkaar hangt.

Je kan het deeg met ijsschep in gelijkmatige porties scheppen, druk de balletjes deeg goed vast tussen 2 handen, het is normaal dat het wat kruimelt.

Vorm cookies op een bakplaat met bakpapier.

Bak 8 tot 10 minuten aan 175°.

Laat even afkoelen en geniet.

Social

Make eat share tag