Tramezzini met kipcurrysalade en eiersalade

Favorieten

55min

Easy

Maak heerlijke tramezzini met zelfgemaakte kipcurrysalade en eiersalade. Perfect voor een lunch of lichte maaltijd!

Maak heerlijke tramezzini met zelfgemaakte kipcurrysalade en eiersalade. Perfect voor een lunch of lichte maaltijd!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

TRAMEZZINI
1 stevig wit toastbrood

KIPCURRYSALADE
800 g vlees van kippendijen zonder bot
peper en zout
tijm
Laurier
1 eetlepel currypoeder
1 koffielepel paprikapoeder
50 ml bouillon
2 eetlepels verse mayonaise
1 rode ui, fijngesneden
0.5 bosje peterselie
plakjes zoetzure augurk

EIERSALADE
8 hardgekookte scharreleieren
4 eetlepels mayonaise
1 koffielepel mosterd
0.5 bosje bieslook, fijngesneden
peper en zout
100 g veldsla, gewassen en grof gesneden

TRAMEZZINI
1 stevig wit toastbrood

KIPCURRYSALADE
800 g vlees van kippendijen zonder bot
peper en zout
tijm
Laurier
1 eetlepel currypoeder
1 koffielepel paprikapoeder
50 ml bouillon
2 eetlepels verse mayonaise
1 rode ui, fijngesneden
0.5 bosje peterselie
plakjes zoetzure augurk

EIERSALADE
8 hardgekookte scharreleieren
4 eetlepels mayonaise
1 koffielepel mosterd
0.5 bosje bieslook, fijngesneden
peper en zout
100 g veldsla, gewassen en grof gesneden

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Zet het vlees net onder water in een kookpan met de kruiden en laat 15-20 minuten sudderen. Laat afkoelen.

Snijd het vlees fijn en meng met alle ingrediënten voor de currysalade. Proef.

Plet de eieren en meng met alle ingrediënten voor de eiersalade.

Snijd de korsten van de toasten en beleg royaal met de salades. Werk de kipcurrysalade af met een plakje augurk.

Social

Make eat share tag