Rabarbertaart

Favorieten

45min

Easy

Heb je rabarber, dan moet je deze taart maken! Ze is fris, zurig, smeuïg en snel gemaakt! Ontdek het volledige recept hier.

Heb je rabarber, dan moet je deze taart maken! Ze is fris, zurig, smeuïg en snel gemaakt! Ontdek het volledige recept hier.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 1 taart

Bodem:
130 g zachte boter
Snuifje zout
100 g zelfrijzende bloem
125 g amandelpoeder
100 g kokosbloesemsuiker
1 kl bakpoeder
1 vanillestok
3 eieren

Vulling:
600 g rabarber
3 el puddingpoeder
2 zakjes vanillesuiker

Bodem:
130 g zachte boter
Snuifje zout
100 g zelfrijzende bloem
125 g amandelpoeder
100 g kokosbloesemsuiker
1 kl bakpoeder
1 vanillestok
3 eieren

Vulling:
600 g rabarber
3 el puddingpoeder
2 zakjes vanillesuiker

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Warm de oven voor op 160° C.

Meng suiker, vanillemerg en boter in een kom.

Voeg er zout, bloem, eieren en amandelpoeder bij en meng tot een homogene massa.

Leg een bakpapier in een grote taartvorm en strijk het mengsel egaal erin open.

Snij de rabarber in stukjes.

Meng de puddingpoeder en vanillesuiker onder elkaar, meng onder de rabarber en schik die in de taart.

Bak op 180°C gedurende 30 minuten ongeveer tot de taart goudbruin is.

Laat de taart even afkoelen en serveren maar!!

Social

Make eat share tag