Kruidenpannenkoek

Favorieten

35min

Wil je zelf aan de slag met kruidenpannenkoek? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met kruidenpannenkoek? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal:

Pannenkoek:
500 ml melk
4 eieren
2 el suiker
2 tl zout
240 g bloem
2 el hazelnoot olie
3 handvol verse kruiden (wij gebruikten zurkel, zee-aster of zulte, jonge bloemkoppen van venkel) maar denk ook aan spinazie, rucola, dille, basilicum…

Garnituur:
200 g gerookte spek gebakken
3 nectarines in schijfjes
1 handvol kersen
2 el honing
Santa Maria Chili explosion

Pannenkoek:
500 ml melk
4 eieren
2 el suiker
2 tl zout
240 g bloem
2 el hazelnoot olie
3 handvol verse kruiden (wij gebruikten zurkel, zee-aster of zulte, jonge bloemkoppen van venkel) maar denk ook aan spinazie, rucola, dille, basilicum…

Garnituur:
200 g gerookte spek gebakken
3 nectarines in schijfjes
1 handvol kersen
2 el honing
Santa Maria Chili explosion

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Doe alle ingrediënten met de geplukte kruiden in een blender en mix alles fijn.

Warm de pannetjes op, vet ze in met olie en bak alle deeg op een matig vuur.

Plooi ze op een schaal.

Werk af met bloemetjes, nectarines in schijfjes, kersen, krokante spekjes, honing en venkel kopjes.

Kruid af met Santa Maria Chili Explosion.

Social

Make eat share tag