Koude pasta primavera salade

Favorieten

20min

Easy

Wil je zelf aan de slag met koude pasta primavera salade? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met koude pasta primavera salade? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 2P

200 g strikjes pasta aldente gekookt (farfalle)
2 el olijfolie
0.5 ajuin fijn gesneden
1 kleine courgette
1 rode & 1 gele paparika
1 dikke wortel
200 g groene asperges
Peper en zout
0.5 fijn gehakte basilicum
150 g mozzarella in kleine blokjes gesneden

Parmezaanse saus

2 el olijfolie
2 teen look
1 el mosterd
100 g Parmezaanse kaas in blokjes
0.5 bot basilicum
Sap van 0.5 citroen
1 el yoghurt
Peper en zout

200 g strikjes pasta aldente gekookt (farfalle)
2 el olijfolie
0.5 ajuin fijn gesneden
1 kleine courgette
1 rode & 1 gele paparika
1 dikke wortel
200 g groene asperges
Peper en zout
0.5 fijn gehakte basilicum
150 g mozzarella in kleine blokjes gesneden

Parmezaanse saus

2 el olijfolie
2 teen look
1 el mosterd
100 g Parmezaanse kaas in blokjes
0.5 bot basilicum
Sap van 0.5 citroen
1 el yoghurt
Peper en zout

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Kook de pasta al dente zoals vermeld op verpakking.

Spoel goed met koud water, giet af en doe in grote schaal.

Kuis groenten op en snij in kleine stukjes.

Laat eerst je ui en wortel aanstoven in de olie, bak 3 min.

Voeg rest van groenten bij en bak kort en krachtig.

De groenten mogen lekker krokant blijven.

Kruid met peper en zout en voeg toe bij de pasta.

Doe alles voor de saus in een hoge maatbeker en mix fijn met staafmixer.

Voeg wat water toe als het te dik is.

Meng onder de pasta en draai er de mozzarella blokjes onder, werk af met basilicum.

Serveer onmiddellijk of bewaar in koelkast.

Kan lauw of koud geserveerd worden.

Social

Make eat share tag