Kip uit de oven met kaneel, chili en citroen, met cheesy erwten en bloemkool in tomatensaus
1u05
•Next Level
Wat heb je nodig?
KIP MET KANEEL EN CHILI
1 hoevekip ‘Label Rouge’ (1,75 kg)
60 g zachte boter of olijfolie
1 verse chilipeper
peper en zout
1 citroen
bol knoflook
2 stokken kaneel (of 1 theelepel poeder)
CHEESY ERWTEN
300 g erwten vers of diepvries
klont boter
zwarte peper van de molen
snuf fleur de sel
zeste en sap van 0.5 citroen
50 g Parmezaanse kaas,
versgeraspt
GESTOOMDE BLOEMKOOL MET KRUIDIGE TOMATENSAUS
400 ml tomatensaus
1 grote bloemkool, buitenste bladeren verwijderd, kleintjes mogen eraan blijven, lekker!
klont zachte boter
1 eetlepel honing
1 eetlepel currypoeder