Glutenvrije potato pizza’s

Favorieten

60min

Easy

Ben je klaar om pizza op een nieuwe en verrassende manier te ervaren? Potato Pizza’s van Grace, gemaakt met gestoomde krielaardappels, zijn niet alleen overheerlijk, maar ook glutenvrij! Denk aan een zachte aardappelbodem, rijk bedekt met tomatensaus, gesmolten kaas en schijfjes worst. Eenvoudig, maar onweerstaanbaar comfortfood waar iedereen van zal smullen.

Ben je klaar om pizza op een nieuwe en verrassende manier te ervaren? Potato Pizza’s van Grace, gemaakt met gestoomde krielaardappels, zijn niet alleen overheerlijk, maar ook glutenvrij! Denk aan een ...
Meer lezen
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

800g krieltjes
250g tomatensaus (niet te lopend)
250g gemalen kaas
Peperoni of hotdog worst, in schijfjes
Olijfolie
Peper en zout van de molen

800g krieltjes
250g tomatensaus (niet te lopend)
250g gemalen kaas
Peperoni of hotdog worst, in schijfjes
Olijfolie
Peper en zout van de molen

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Was de krieltjes en stoom ze gaar. Leg ze daarna op een bakplaat met bakpapier.

Snijd een kruis in elk krieltje en druk ze plat met een glas, gebruik makend van bakpapier of plastiekfolie. Kruid met peper, zout en besprenkel met olijfolie. Bak vervolgens 15 minuten op 200°C.

Verdeel de tomatensaus, kaas en worstschijfjes over de aardappelbodems. Bak opnieuw 12-15 minuten, of tot de kaas mooi gesmolten is.

Serveer onmiddellijk. Smakelijk!

Social

Make eat share tag