Gepekelde komkommer

Favorieten

10min

Wil je zelf aan de slag met gepekelde komkommer? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met gepekelde komkommer? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal:

1 afsluitbare propere pot of weckpot
1 grote komkommer
50 g suiker
1 kl zout
1 kl vier seizoenen peperbollen
1 kl mosterdzaad
2 à 3 takjes dille
100 ml water
150 ml azijn

1 afsluitbare propere pot of weckpot
1 grote komkommer
50 g suiker
1 kl zout
1 kl vier seizoenen peperbollen
1 kl mosterdzaad
2 à 3 takjes dille
100 ml water
150 ml azijn

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snij de komkommer doormidden en in dikke repen de lengte van je weckpot.

Voeg alle ingrediënten toe, zorg dat de komkommers helemaal onderstaan, sluit de pot goed en zet hem op zijn kop zodat de ingrediënten zich goed vermengen.

Is na 1 dag al gebruiksklaar.

Kan je minimum 3 maanden op een koele donkere plek bewaren, eens geopend in koelkast bewaren.

Social

Make eat share tag