Easy Cheezy eitjes-toast met avocado en San Daniele-hesp

Favorieten

Snel

Easy

Deze snelle hap is geweldig als je zin hebt in iets lekkers dat ook nog eens snel en makkelijk klaar te maken is. Heerlijke laagjes kaas, omelet, ansjovis, rauwe hesp, avocado en waterkers maken van dit broodje een echte smaakbom! Perfect als lunch of stevige snack.

Deze snelle hap is geweldig als je zin hebt in iets lekkers dat ook nog eens snel en makkelijk klaar te maken is. Heerlijke laagjes kaas, omelet, ansjovis, rauwe hesp, avocado en waterkers maken van d ...
Meer lezen
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 1

1 broodje naar keuze
4 sneetjes provolone picante of mozzarella
2 eitjes
Peper en zout
1 tomaat
(Facultatief) 2-3 ansjovisfilets
Handjevol cressonette (waterkers)
3 sneetjes San Daniele-hesp
1 el verse mayonaise of mosterd

1 broodje naar keuze
4 sneetjes provolone picante of mozzarella
2 eitjes
Peper en zout
1 tomaat
(Facultatief) 2-3 ansjovisfilets
Handjevol cressonette (waterkers)
3 sneetjes San Daniele-hesp
1 el verse mayonaise of mosterd

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Voorbereiding
Snijd de avocado en tomaat in dunne plakjes.
Knip de waterkers af en zet opzij.
Kluts de eitjes los met peper en zout.

Omelet met kaas bakken
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur.
Leg de sneetjes kaas naast elkaar in de pan, zodat de bodem volledig bedekt is. Laat smelten.
Giet de geklutste eitjes over de kaas en laat bakken tot het ei gaar is en de kaas mooi goudbruin kleurt.

Broodje toasten
Snijd het broodje open en leg beide helften met de binnenkant naar beneden in de pan. Laat kort bakken tot het licht krokant is.

Broodje beleggen
Haal het broodje uit de pan en beleg in laagjes met avocado, tomaat, San Daniele-hesp, eventueel ansjovis en waterkers.

Serveren
Serveer onmiddellijk terwijl het broodje nog warm is.

Social

Make eat share tag