Crème van pompoen en oude Comté

Favorieten

40min

Easy

Maak kennis met deze verrukkelijke Crème van pompoen en oude Comté, een makkelijk te bereiden handhapje dat perfect is voor feestjes.

Maak kennis met deze verrukkelijke Crème van pompoen en oude Comté, een makkelijk te bereiden handhapje dat perfect is voor feestjes.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 10P

250g Comté, vers geraspt
250g hokkaido pompoen, in stukjes gesneden
Olijfolie
Peper en zout
Chips van ajuin
Eetbare bloemetjes
Fijn takje venkel

250g Comté, vers geraspt
250g hokkaido pompoen, in stukjes gesneden
Olijfolie
Peper en zout
Chips van ajuin
Eetbare bloemetjes
Fijn takje venkel

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius.

Leg de pompoenstukjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie, peper en zout. Grill de pompoen gedurende 25-30 minuten, tot ze zacht en licht geroosterd zijn.

Mix de geroosterde pompoen samen met de vers geraspte Comté in een blender tot een gladde crème ontstaat.

Gebruik een culinaire spuitzak om de pompoen-Comté crème op de bovenkant van de hand te serveren.

Versier het hapje met chips van ajuin, een eetbaar bloemetje en een fijn takje venkel.

Social

Make eat share tag