Chocolademousse ‘extra dark’ met mangocompote

Favorieten

15min + 2u opstijven

Easy

Intense extra pure chocolademousse met een frisse mangocompote. Een hemelse afsluiter voor chocoladeliefhebbers!

Intense extra pure chocolademousse met een frisse mangocompote. Een hemelse afsluiter voor chocoladeliefhebbers!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 2P

200 g chocolade met 70 % cacao 400 ml room 1 rijpe mango 2 el honing Sap van 0.5 citroen

200 g chocolade met 70 % cacao 400 ml room 1 rijpe mango 2 el honing Sap van 0.5 citroen

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Smelt de chocolade in de microgolfoven.

Klop de room lobbig en voeg die in twee keer toe aan de chocolade die ondertussen al wat afgekoeld is. Roer goed tussendoor.

Giet de chocolademousse in een mooie kom en laat opstijven in de koelkast.

Maak siroop van mango: snij het fruit in blokjes en laat ze even opkoken met de honing en het citroensap.

Deel samen een grote kom chocolademousse met een paar eetlepels mangocompote. Genieten!

Social

Make eat share tag