Blackwellsaus

Favorieten

15min

Next Level

Backwellsaus, lekker bij een koteletje of varkensvlees, maar ook bij een stuk kabeljauw op puree. Deze romige saus maak je makkelijk zelf.

Backwellsaus, lekker bij een koteletje of varkensvlees, maar ook bij een stuk kabeljauw op puree. Deze romige saus maak je makkelijk zelf.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4p

4 el pickles
200 ml room
100 ml demi glace
0.5 tl kurkuma
Peper en zout

4 el pickles
200 ml room
100 ml demi glace
0.5 tl kurkuma
Peper en zout

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Doe de room, pickels en de demi glace in een steelpannetje en laat opkoken. Proef en kruid met pezo.

Wil je je saus wat dikker voeg een koffielepel maizena opgelost in water toe. De kurkuma doe ik er graag bij voor een mooie gele kleur, maar hoeft niet.

Social

Make eat share tag