Leg de sneetjes Gandaham op een bakplaat met bakpapier, bak ze 10 à 15 min krokant in oven van 175°, laat rusten op keukenpapier.
Was de radijsjes, snij de steel af en snij ze in 4.
Snij de komkommer in sneetjes en dan in fijne reepjes en verdeel ze op de bodem van de glazen, besprenkel met wat olijfolie en kruid met peper en zout.
Meng de plattekaas met peper van de molen, een snuifje zout en de helft van de fijngesneden lente-ui. Verdeel met een lepel een eerste bodemlaagje over de glazen.
Vul elk glas aan met een laagje krokante ham.
Snij watermeloen in blokjes, verwijder de pitten en verdeel in de glaasjes samen met de radijzen, besprenkel weer met wat olijfolie en de rest van de lente-ui.
Werk af met een radijs, watermeloen en krokante ham.
Serveer onmiddellijk, anders wordt de ham vochtig en zacht.
Je kan alles op voorhand klaarmaken, maar wel à la minute dresseren.