Verwarm de oven voor op 185 °C.
Snijd de sjalotten en peterselie fijn. Soms karamelliseer ik de sjalotten eerst wat aan in boter, dit maakt het zoeter.
Meng alle andere ingrediënten door het gehakt, maak er een mooie ovale bal van en leg in een ovenschotel. Duw er de takjes rozemarijn in en leg er de sneetjes guanciale bovenop. Dit maakt het zo lekker sappig en smaakvol! Dat is mijn klein geheimpje speciaal voor jou.
Bak het vlees 40 minuten in de voorverwarmde oven op 185 °C.
Overgiet halverwege de gaartijd met de jus die van het vleesbrood komt.
Snijd het vleesbrood in schijven van 1 centimeter.
Vang een beetje sap op van de krieken. Meng de maïzena erdoor. Verwarm de krieken en giet het maïzenamengsel erbij. Laat enkele minuten inkoken. Ik doe er bewust geen suiker bij omdat ik dat zurige van de kriekjes wel lekker vind.
Frituur de kroketten zoals vermeld op de verpakking.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.